28. syyskuuta 2017

Kokeilussa Maybelline Fit Me Matte + Poreless meikkivoide


Tänään kerron siis Maybelline Fit Me- sarjaan kuuluvasta Matte + Poreless meikkivoiteesta. Olen kokeillut myös alkuperäistä Fit Me- meikkivoidetta, mutta muutaman kokeilukerran jälkeen annoin sen pois. Kyseinen meikkivoide ei sopinut minulle ollenkaan. Itselläni on rasvoittuva/sekaiho ja meikkivoide oli ihan liian rasvainen omalle iholleni. Meikkivoide tuntui myös inhottavalta iholla. Fit Me- meikkivoiteen kokeilun jälkeen olin hieman epäilevä Matte + Poreless- meikkivoiteen suhteen. Halusin kuitenkin kokeilla sitä, koska meikkivoiteenhan pitäisi olla matta, eikö?


Matte + Poreless meikkivoide sävyssä 104 Soft Ivory iholla.


Meikkivoide levitettynä.

Meikkivoiteen sävy on kohtalaisen kellertävä. Sävyssä ei ole mitään vikaa, kellertävä sävy poistaa iholta nimittäin punaisuutta.

Testatessani meikkivoidetta, kirjoitin kokeilun aikana ylös muistiinpanoja, jotta varmasti muistan miten meikkivoide toimi. Kun kokeilen uusia kasvotuotteita, teen meikin muuten normaalisti, eli käytän hyväksi todettuja tuotteita, joita käytän yleensä joka päivä. Lisään sekaan uuden kokeiltavan tuotteen.

Meikkivoiteen peittävyys oli mielestäni kohtalaisen kehno (kehnompi kuin yleensä esim. CC-voiteilla). Meikkivoide kuitenkin levittyi hyvin ja näytti heti levityksen jälkeen ihan hyvältä (jos ei oteta huomioon kehnoa peittävyyttä).

Muutaman tunnin jälkeen meikkivoide alkoi näyttää iholla rasvaiselta, tai oikeastaan iho näytti kuivalta ja rasvaiselta samaan aikaan. Kuivuutta näkyi alueilla, joissa en yleensä nää kuivuutta, kuten nenän ympäristössä, muualla iholla meikkivoide näytti rasvaiselta.

Huomasin myös, että meikkivoide irtosi helposti iholta. Ihoa ei pystynyt koskettamaan oikeastaan ollenkaa ja etenkin syödessä, meikkivoide katosi iholta.

Meikkivoide ei siis sopinut minulle. Vähiten pidin siinä huonosta peittyvyydestä ja siitä, että meikkivoide ei todellakaan ole mattapintanen. Suosittelisin meikkivoidetta enemmänkin kuivalle iholle.

Maybellinen meikkivoiteet eivät ole muistaakseni oikeastaan koskaan sopineet kovin hyvin minulle. Lemppari meikkivoiteeni on L'oréalin Infallible, joka todellakin on matta. En ole varma, miksi Maybellinen meikkivoiteet vaikuttavat aina rasvoittuvan nopeasti omalla ihollani. Onko kukaan muu huomannut vastaavaa?

Hinta sokos.fi: 9,90e

- Laura

4 kommenttia:

  1. Harmi ettei toi meikkivoide toiminut sulla paremmin :/ Mä en oo tainnut koskaan testata yhtään Maybellinen meikkivoidetta. Fit me sarjasta oon kyllä muita tuotteita testannut, mutta meikkivoiteet oon jättänyt välistä. Se on inhottavaa, jos naamaan ei voi yhtään koskea ilman, että meikkivoide liukuu välittömästi pois paikoiltaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muistaakseni itsekään ole kokeillut muita Maybellinen meikkivoiteita, kuin tätä. Tämän kokeilun jälkeen en kyllä kovin innolla kokeile niitä jatkossakaan! Fit Me puuteri on muistaakseni ihan hyvä, mutta sen kokeilusta on jo useampi vuosi aikaa!

      Poista
  2. Itse olen vähän kahden vaiheilla tämän meikkivoiteen suhteen, toisaalta tykkään siitä että tämä on omassa käytössäni aika peittävä, pysyy suht mattaisena ja sävy on hyvä. Toisaalta saan tällä helposti myös kakkumaisen lopputuloksen jos laitan vahingossa liikaa tuotetta...

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa aika ongelmalliselta tuotteelta :/

    VastaaPoista