1. lokakuuta 2017

Syyskuun kosmetiikkaostokset!


Ajattelin jatkossa kirjoitella blogissani niistä tuotteista, joita ostan joka kuukausi. Tämä voi olla teille mielenkiintoista tietää ja näin pidän itsekin silmällä mitä tulee ostettua :)

Tässä kuussa minun oli lähes pakko ostaa muutamia tuotteita. Minulta loppui meikinpoistoöljy, kasvojen puhdistusaine, kasvovesi, yön kosteusvoide ja beautyblenderkin vetää viimeisiään. Alla kerron hieman tarkemmin mitä kosmetiikan saralla tuli ostettua syyskuussa.


Vishyn Pureté Thermale kasvojenpuhdistusaine korvasi loppuneen puhdistusaineeni. Tämä puhdistusaine on ollut minulla käytössä muutaman viikon, se on mukavan raikkaan tuoksuinen ja värinen. Sen koostumus on hieman jellymäinen, mutta mielestäni sitä on mukava käyttää.


The Body Shopilta ostin muutamia asioita syyskuussa. Camomile meikinpuhdistajaa käytän joka päivä. Testaukseen otin myös Camomile- sarjan silmämeikin puhdistajan ja Tea Tree sarjan kasvoveden ja puhdistajan.


The Body Shopilta tarttui mukaan myös Drops of Youth- sarjan Youth Bouncy Sleeping Mask, josta tulen kirjoittamaan vielä oman blogikirjoituksen!


Ostin myös muutamia meikkisieniä. Vasemmalla Essencen meikkisieni, keskellä beautyblender ja oikealla Ecotools sienipaketti. Tarkoituksena olisi kirjoittaa meikkisieniä vertaileva kirjoitus tulevaisuudessa.


Boost.co.uk lopetti toimituksen Suomeen, joten tilasin vielä viimeisellä mahdollisella hetkellä itselleni Soap & Gloryn puuterin ja aurinkopuuterin. Mukaan tarttui myös yksi Collection Lasting Perfection peiteaine.


Essenceltä ostin muutaman huulirasvan ja Velvet Stick- huulipunan.


Essenceltä mukaan tarttui myös yksittäisiä luomivärejä ja paletti, joista kirjoitan vielä oman kirjoituksen tulevaisuudessa!

Tällaisia tuotteita tuli itsellä ostettua syyskuussa.

Minkälaisia tuotteita sinä ostit viime kuussa?

- Laura

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Noista meikkisienistä lukisin enemmän kuin mieluusti vertailupostausta, samoin TBS:n Sleepin Mask alkoi kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkisieniä pitäisi löytää vielä muutamia lisää niin saisi hyvän vertailun aikaiseksi! Sleeping Mask:ia testailen vielä vähän aikaa niin saan kirjoitettua arviota, toistaiseksi vaikuttaa hyvältä tuotteelta!

      Poista
  2. Hyvä kysymys ;) Jos ei pidä kirjaa ostoksista esim. postausten muodossa niin on vaikea muistaa. Yksi isompi tilaus Lookfantasticilta ainakin tuli tehtyä, siihen kuului mm. Tigin Oatmeal&Honey shampoo ja hoitoaine, Egyptian Magic -monitoimivoide, Cliniquen BIY pigmenttitipat, Cliniquen kokeilupakkaus, jossa ripsiväri, silmämeikinpoistoaine ja Pep Start silmänympärysvoide, Caudalie kasvosuihke ja Moroccanoil Light hiusöljy, Lottie London Mini Brush set ja jokin ylläripaketti myös kaupantekijäisenä. Cittarista ostin Lumenen miselliveden ja Maybellinen Lash Sensational -ripsivärin (koska molemmat tarjouksessa ja molemmalle tarve). Varmasti unohtui nyt mainita jotain.

    Monipuoliset kuukauden ostokset sulla, mielellään lukisin enemmän tuosta Body Shopin puhdistusöljystä ja meikkisienistä :)

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä siitä, että kannattaa pitää silmällä ostoksiaan :) Ehkä kannattaisi myös kirjata hintoja ylös, että huomaa paljonko rahaa oikeastaan kuluu :p

    29.9 tekstissä kerron hieman lisää tuosta The Body Shopin puhdistusöljystä :) Suosittelen ehdottomasti, jos et ole kokeillut! Öljyllä saa kaiken meikin irti ja se kannattaa levittää ihan kuiville kasvoille. Tosi helppo ja hyvä tuote!

    VastaaPoista