29. marraskuuta 2017

Made to Sparkle by Essence


Olin erittäin innoissani kun eilen vieraillessani lähikaupassani, Essencen hyllyyn oli täytetty uuden Made to Sparkle- sarjan tuotteita. Hylly oli onnekseni lähes täysi ja pääsin testailemaan tämän sarjan tuotteita ja katselemaan olivatko tuotteet ostamisen arvoisia. Essencen erikoiskokoelmien tuotteet ovat hieman hintavampia kuin Essencen tavalliset tuotteet mutta olen myös huomannut, että erikoissarjojen tuotteet ovat usein myös laadukkaampia kuin Essencen normaalit tuotteet.

Ostin sarjasta kolme tuotetta. Näiden tuotteiden lisäksi sarjaan kuului muitakin mielenkiintoisia tuotteita, mutta päättelin, että en todennäköisesti itse saisi paljonkaan irti muista sarjan tuotteista, joten ne jäivät hyllyyn. Sarjaan voi kokonaisuudessaan tutustua esimerkiksi Essencen omilla verkkosivuilla täällä.


Ensimmäinen tuote, jonka ostin sarjasta on yllätyspussi. Pussi näytti sen verran jännältä, että halusin ehdottomasti hankkia sen. Vasta kotona tajusin, että sisällä oleva tuote lulee pussin takana ylösalaisin :P


Pussi sisälsi kimaltavan huulirasvan sävyssä 01 Shine Bright Like a Diamond. Huulirasvassa on hieman kultaista glitteriä, mutta muutaman käyttökerran jälkeen en ole glitteriä tuntenut huulillani, joten olen ihan iloinen siitä, että ostin kyseisen tuotteen.


Toinen ostamani tuote on nestemäinen silmänrajausväri sävyssä 01 You Were Born to Sparkle. Essence väittää tätä tuotetta ruusukullan väriseksi mutta itse sanoisin kyseessä olevan kuparinen sävy.


Nestemäisen silmänrajaustuotteen väri on kaunis kimaltava kupari, jolle voi helposti mielestäni keksiä käyttöä pikkujouluihin tai muihin juhliin ja miksei myös hieman hienompaan arkimeikkiin.


Kolmas ostamani tuote on luomiväri/highlighter- paletti sävyssä 01 Don't Let Anyone Ever Dull Your Sparkle jota voi ilmeisesti käyttää kasvoille, luomille ja jopa huulille. Paletti ei näytä kovin ihmeelliseltä, mutta testattuani kaupassa sävyjä, se tarttui kuitenkin mukaan. Mielestäni tämä sopii itselleni parhaiten highlighterina käytettäväksi.


Ainut sävy paletissa, joka taitaa toimia ainoastaan luomivärinä on oikean alakulman sininen sävy.


Yläkuvassa sävyt järjestyksessä: ylävasen, yläoikea, alavasen, alaoikea. Varsinkin kaksi keskimmäistä sävyä ihastuttivat itseäni tässä paletissa sen verran paljon, että halusin hankkia sen.

Mielestäni tämä Essencen sarja on aika onnistunut ja se on selvästi tarkoitettu juuri Joulun ajalle. Taidan pitää silmällä Essencen hyllyä myös ensi vuoden puolella.

Kiinnostaako sinua Essencen erikoissarjat?

Hinnat: paletti 4,99e, yllätyspussi 2,89, silmänrajausväri 3,49 (Tokmanni)

- Laura

2 kommenttia:

  1. Tossa paletissa on tosi kauniit sävyt ja highlightereina mäkin noi näkisin :) Toi eyeliner on myös hurjan kauniin sävyinen!

    VastaaPoista
  2. Paletti toimii hyvin highlighterinä ja myös ihan mukavasti luomiväreinä :) Eyelineriä en vielä ole kerennyt luomille testata mutta pitää pian kokeilla, on nimittäin tosi kimaltava ja kaunis!

    VastaaPoista